Spännande framtid


Jag kan tänka mig att jobba som jurist i stockholm efter att jag har slutat skolan och... läst till jurist. Först var jag lite osäker på vad jag ville. Jag velade mellan att gå i skola och fortsätta plugga eller om jag skulle hitta ett deltidsjobb och spara ihop pengar till en riktigt spännande resa. Vet du vad? Ibland behöver man inte välja, ibland kan man faktiskt göra båda! Jag har bestämt mig för att ta ett år för att jobba och åka på ett riktigt spännande äventyr för mina pengar och sedan efter ett år av jobb och slit tänker jag börja skola igen och försöka bli en jurist. Varför just stockholm? För att det finns en del väldigt bra juristfirmor där som jag hoppas kunna få in en fot på. Det finns väldigt många privata företag och firmor som man skulle kunna jobba på. Dessutom är stockholm en stad där man skulle kunna få in en den kunder. Jag hoppas att jag har valt rätt. Jag hoppas att mitt lediga år kommer att ge mig en massa erfarenhet och jag hoppas att jag kommer att lära känna mig själv på ett helt nytt sätt. Jag planerar nämligen att åka runt i nya zeeland och australien helt själv. Det låter väldigt läskigt men jag tror att det är väldigt lärande att resa själv. Man får förlita sig på sig själv och man får läsa sig att följa sin magkänsla. Vilket jag tror kan vara till stor nytta i det jobb jag vill ha i framtiden. Jag ser verkligen framemot allt jag kommer att uppleva på min resa och jag tror att jag kan få en massa spännande erfarenheter. Det ska i alla fall bli en spännande framtid med en massa saker som jag har att se framemot.